Ontdek de originele collectie trouwuitnodigingen

huwelijk

hoe werk het

Stuur een mailtje naar met hierin zo gedetailleerd mogelijk je persoonlijke wensen. Als referentie naar een trouwuitnodiging uit de collectie mag je de namen die op de uitnodiging staan doorgeven. De kleuren en de achtergrond van de uitnodiging kunnen naar wens aangepast worden.

In je mail mag je ook alle tekst doorgeven die je op jouw uitnodiging wil zetten (per versie). Meestal worden er meerdere versies gemaakt, bijvoorbeeld een versie voor mensen die de hele dag uitgenodigd worden en een versie voor mensen die enkel op het avondfeest uitgenodigd worden. Voor extra versies betaal je €15 per stuk.

Na het doorgeven van alle informatie ontvang je eerst digitale voorbeelden via mail, hieraan kan je dan aanpassingen laten maken als je dat graag wil. Wanneer je helemaal tevreden bent met de ontwerpen ontvang je een proefdruk via de post. Ook van de extra’s zoals menukaarten, tafelkaartjes, stickers, ... ontvang je eerst een proefje.

Na goedkeuring van de proefjes mag je je bestelling bevestigen en ontvang je de betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt alles naar je verzonden.

Hoe lang op voorhand geef ik alle informatie door?

Stuur zeker goed op tijd je mailtje met alle informatie voor je trouwuitnodiging.

Ik vind het fijn om alle informatie ten laatste 2 maanden op voorhand te ontvangen. Wil jij je uitnodigingen graag op een bepaalde datum verzenden? Reken dan 2 maanden voor deze datum.

De eerste digitale voorbeelden van de uitnodiging ontvang je +- 2 weken na het doorgeven van alle informatie. Ik probeer alle volgende mails nadien binnen de drie dagen af te werken.

Maatwerk

Je kan bij Pimpelpluis ook trouwuitnodigingen op maat laten maken. Hiervoor betaal je een extra kost, deze varieert en wordt per ontwerp besproken. Maatwerk is enkel mogelijk bij bestellingen die goed op tijd geplaatst worden.

Digitaal printwerk

De trouwuitnodigingen worden digitaal geprint op wit, glad, half mat (satin) dik papier van 350g. (Geen offset) Ruw papier met structuur of andere papiersoorten zijn niet mogelijk. Wil je voor je uitnodigingen toch graag speciaal papier met structuur of dik karton gebruiken, dan kan je ervoor kiezen om bij mij enkel het ontwerp aan te kopen. Zo kan je zelf voor het drukken van de kaarten zorgen en samenwerken met een drukkerij in je buurt.

prijzen

Voor de prijzen van trouwuitnodigingen, posters, stickers, ... zie de pagina prijzen. Enveloppen zijn beschikbaar in 2 kleuren. Daarnaast kan je ook menukaarten en tafelkaartjes bestellen, bijpassend bij je trouwuitnodiging.

Enveloppen

Je kan bij je trouwuitnodigingen ook enveloppen bestellen, ze zijn beschikbaar in 2 kleuren: crème kleur - kraft (karton kleur). De enveloppen kan je op voorhand ontvangen, hiervoor betaal je geen extra verzendkosten.

Kraft bruin

Beschikbare formaten:
10,5x15cm en 10x21cm
Prijs per stuk: €0,3

Crème

Beschikbare formaten:
10,5x15cm, 12x13cm, 13x13cm en 10x21cm
Prijs per stuk: €0,4

Bij aankoop van enveloppen krijg je er gratis leuke sluitstickers bij. Deze stickers hebben een vast ontwerp: met een hartje. Je kan ook sluitstickers op maat laten maken, hiervoor betaal je dezelfde prijs als de ronde stickers van 3,2cm.

Menukaarten

De menukaarten zijn dubbele kaarten met een vouw, deze kunnen rechtstaan op de tafel.

15 x 21 dubbel
5 stuks € 45
10 stuks € 50
15 stuks € 60
20 stuks € 67.5
25 stuks € 75
Alle afmetingen in cm.
Inbegrepen: ontwerpkosten + printkosten

Tafelkaartjes

Tafelkaartjes zijn kleine gevouwen kaartjes waarop de namen van je gasten geprint zijn. Deze komen op de tafel te staan en geven aan waar elke gast komt te zitten.

8,5 x 4 met vouw
25 stuks € 67,5
50 stuks € 72,5
75 stuks € 77,5
100 stuks € 82,5
Alle afmetingen in cm.
Inbegrepen: ontwerpkosten + printkosten

Aankoop ontwerp trouwuitnodiging

Je kan er ook voor kiezen om enkel het ontwerp van je trouwuitnodiging aan te kopen. Zo kan je zelf voor het drukken van de kaarten zorgen en samenwerken met een printshop of drukkerij in je buurt.

De prijs voor een ontwerp van een trouwuitnodiging is €125.

Wanneer je tevreden bent met de ontwerpen ontvang je de voorlopige hoge resolutie pdf bestanden van je uitnodiging. Hiermee kan je naar de drukker gaan en een proefdruk laten maken. Na goedkeuring van de proefdruk mag je de bestelling bevestigen en krijg je de betalingsgegevens doorgestuurd. Na ontvangst van de betaling worden de definitieve bestanden naar je verzonden.

Verzendkosten

Verzending binnen België: €8
Verzending naar Nederland: €10

Groetjes, Kim xx