Reviews Pimpelpluis


47 reviews - 4,9/5 sterren


"Zeer fijne ervaring! Na een leuk gesprek in het atelier kozen wij een ontwerp voor een uitnodiging uit. Via mail ontvingen wij de gepersonaliseerde uitnodigingen snel. Ook een paar aanpassingen maken, waren geen probleem en snel in orde. Uiteindelijk hebben wij de bestelling ook zeer snel ontvangen. Zeker een aanrader!"
Leyla Smets


"Kim begreep meteen wat ik bedoelde toen ik haar omschreef wat we voor ogen hadden voor het geboortekaartje voor ons zoontje. Haar eerste voorstellen zaten er al helemaal ‘op’, waren in de juiste stijl en zijn zelfs nog mooier dan wat we in gedachten hadden. Heel snelle reactie en actie en super service. Ook de prijs is heel schappelijk, zeker voor een op maat gemaakt ontwerp hadden we niet verwacht dat die zo goed ging meevallen. Echt een aanrader dus!"
Raïssa Grieten


"Een echte aanrader! We hadden zelf een ontwerp voor onze geboortekaartjes gemaakt en Kim heeft ons fantastisch begeleid om het ontwerp verder te professionaliseren, de typografie af te stemmen en de kleuren net juist te krijgen met de rest van onze materialen. Voor de rest verloopt de communicatie supergoed en krijg je eerlijk advies en mooie suggesties. Zeker eens bellen als je drukwerk nodig hebt dus!!"
Kenneth Van Bogget


"Zeer tevreden: knap ontwerp, vlotte communicatie en prima service. Een aanrader!"
Vicky Devos


"Voor ons eerste kindje bestelden we kaartjes en stickers bij Pimpelpluis en we zijn heel tevreden van het resultaat! De communicatie was steeds vlot en duidelijk. De geleverde producten zijn prachtig en kwalitatief :) Zowel de proefdrukjes als de effectieve bestelling werden snel geleverd."
Elke Renard


"Zeer tevreden van de geboortekaartjes die we lieten maken bij Pimpelpluis! Vorig jaar rond deze tijd waren we in volle voorbereidingen voor de komst van ons eerste kindje, en geboortekaartjes horen hier natuurlijk bij. Na wat opzoekwerk op internet, vonden we de leukste ontwerpen bij Pimpelpluis. Dat is natuurlijk heel persoonlijk en niet voor iedereen gelijk, maar dat is niet het enige. Kim maakte voor ons ook een aanpassing van lente ontwerp naar herfst, en we vonden het resultaat heel geslaagd. En vooral, vlotte communicatie en het kaartje was op tijd klaar.
Dus kortom, goede ervaring, voor herhaling vatbaar!"

Liesbeth Crabbé


"Snelle service, duidelijk, en mooie ontwerpen."
Yvonne


"Supermooi geboortekaartje voor onze dochter gemaakt. Reageert snel en bij een probleem zoekt ze meteen een oplossing!"
Tom Van Hooydonck


"Alles is heel vlot verlopen naar wens! Heel tevreden over het het resultaat!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x